Privatnost

Posvećeni smo zaštiti vaše privatnosti ali i dobrom korisničkom iskustvu. Molimo vas da pročitate pravila privatnosti i kako će se koristiti vaše informacije.

U slučaju da nas odlučite kontaktirati, putem kontakt formulara na web stranicama šaljete nam upit na email s vašim kontakt informacijama.  Kontaktirati nas možete i direktno preko email-a.

Kontakt informacije koristimo za komunikaciju oko potencijalne suradnje, te ukoliko se suradnja ostvari za pružanje usluga i podršku.

Vaši kontakt podatci su spremljeni u našem poslovnom sustavu, sustavu za upravljanje zahjevima, email sustavu, te dokumentaciji na datotečnom sustavu.

Kontakt informacije se koriste od strane tima NET Media međunarodne usluge d.o.o. U slučaju potrebe da kontakt informacije podjelimo s partnerima (konzultanti, pod-izvođači), a u svrhu suradnje ili za preporuku, kontaktirati ćemo vas za dodatnu privolu.

Možete zatražiti brisanje kontakt podataka koje držimo na našim sustavima, osim u slučaju za podatke koje smo obvezni čuvati zbog administrativnih, sigurnosnih i pravnih potreba.

Ova pravila privatnosti se ne odnose na poveznice prema vanjskim web stranicama. Vanjske web stranice imaju svoja pravila privatnosti.

S vremena na vrijeme ažuriramo pravila o Privatnosti pa ih možete provjeriti kod budućih posjeta.

Na ovim web stranicama koristimo kolačiće.