Privatnost

Posvećeni smo zaštiti vaše privatnosti ali i dobrom korisničkom iskustvu. Molimo vas da pročitate pravila privatnosti i kako će se koristiti vaše informacije.

Kako bi unaprijedili korisničko iskustvo na našim web stranicama, priklupljamo informacije koje će nam pomoći da bolje mapiramo sadržaj i ponude s Vašim interesima.

Prikupljanje informacija

  • Kada posjetite naše web stranice, server automatski skuplja informacije o vašoj IP adresi, tip preglednika, adresu s koje ste došli, vrijeme posjeta, sve web stranice koje ste posjetili i sl. Navedene informacije korisitimo za statistike posjeta web stranica kako bi poboljšali korisničko iskustvo;
  • U slučaju da ste zainteresirani za naše usluge potrebno je poslati koktakt podatke/upit kako bi vas mogli povratno kontaktirati;
  • Sustavi trećih strana kako slijedi:

Google Analytics

Ova web stranica koristi Google Analytics statistiku za analizu posjeta web stranicama. Google Analytics koristi kolačiće (cookies) za prikupljanje standardnih internet informacija o ponašanju korisnika u anonimnoj formi. Informacije koje su generirane kolačićem (o korištenju web stranica), uključujući i IP adresu se šalju Google-u. Navedene informacije se tada koriste u svrhu izrade statističkih izvještaja o posjetima web stranici.

Google informacije o privatnosti su dostupne na: http://www.google.com/privacypolicy.html.

Display oglašavanje (remarketing)

Ova web stranica implementirala je i koristi Google Display oglašavanje kako bi mapirala vaše interese preko web-a (remarketing). Za mapiranje vaših interesa Google bilježi vaše ponašanje na web stranicama koristeći kolačiće.

Možete vidjeti, izbrisati ili dodati interesne kategorije vezane uz vaš internet preglednik koristeći GoogleAds Preference Manager, dostupan na: http://www.google.com/ads/preferences/. Međutim, ovaj mehanizam za isključenje interesa koristi kolačiće i ako obrišete kolačiće iz internet preglednika, informacije o isključenju interesa neće biti reflektirane. Kako bi ste se pobrinuli da da je isključenje interesa ažurirano u određenom internet pregledniku, trebali bi koristiti dodatak za preglednik dostupa na: http://www.google.com/ads/preferences/plugin.

Promjene u Pravilima privatnosti

S vremena na vrijeme ažuriramo pravila o Privatnosti pa ih povremeno provjerite prilikom posjeta stranicama.

Pozdrav iz NETMedie! Bavimo se razvojem poslovanja kroz softverska i digitalna rješenja.

Kontaktirajte nas da popričamo o suradnji.

kontakt
 
Kolačići nam pomažu u serviranju web stranice i korisničkom iskustvu. Koristeći ovu stranicu slažete se koristiti kolačiće.
OK
Više